onsdag 17 juni 2009

Mycket bilder, mindre text













Här visas bilder på vad som skett i Falkenbergs skatepark den sista tiden. Poolen har börjat få sin form, de höjt upp hela poolen ca 20 cm från ritningen. Så nu har vi en del som är vert. Här kan man nog få ordentligt med fart och det skall bli riktigt roligt att se det färdiga resultatet.
Chinabanken har fått sina röda plattor. Och snart kommer toppen gjutas. En del kommer att ha en skarp kant så man kan grinda på den och två mindre delar kommer att ha som rollin, där man bara kan köra ner för att få fart. Högst upp på Chinabanken inne i hörnet har det byggts upp en gjutform så jag tror det kommer bli någon form av ramp där uppe också. Men just nu vet jag inte riktigt hur det kommer att se ut när det blir färdigt.
Här har även byggts en spine som är klar den har jag skrivit om innan. Och idag så fortsätter spinebyggandet med en till. Mellan dessa två så kommer det bli en rollin så man kan åka ner till speedbumpen och så kan man även använda detta som ett gap. Ännu ett gap har byggts in i spinen och det är som en hoppramp upp till betong grisarna.
Nästa stora sak som är på gång är något som kallas jerome (ursäkta stavningen). Man kan nog kalla det en riktigt stor bula. Ännu har den inte fått så mycket till form mer än en gjut mall så man får ett humm om hur den kommer att se ut. Men det kan nog bli coolt och fart lär man få. När nu vissa skejtare har testkört lite har man upptäckt att den högsta quarterpipen är lite för tight så man kommer att bredda den längst ner mot botten. Så man har gott om plats efter att ha laddat airs.
Till sist så har jag ju lovat en bild på laxen och nu så kan man se det färdiga resultatet. Och om jag är rätt informerad så har redan en skejtare kört över hela fisken. Det är riktigt grymt. Jag kastar även in en bild på vårt loveseat som nu står klart.
Bygget kommer fortsätta, men jag har just nu lite dålig koll på vad som skall hända här näst så ni får hålla er. Precis som jag. Spännande är det i allafall.

7 kommentarer:

  1. Alltså det ser ut att vara sjukt branta och tajta banks och quarter pipes. Kommer det verkligen vara möjligt för en vanlig dödlig att skejta på the pig monster och china banken?

    SvaraRadera
  2. Ja det kommer att gå fint. Du får tänka att det finns inget annat att åka på så nu blir du fan tvungen att lära dig. Men så brant är det faktiskt inte. Kanske poolens högsta del. Den är rätt hög och brant men det andra fixar du.

    SvaraRadera
  3. Inget gnäll från Rasmus tack ;-). Det var en himla massa gnäll i GBG men nu lovordar alla den parken. Falkenberg kommer att bli minst lika grym.

    SvaraRadera
  4. Vem är det som har lovordat Gbg?
    Fortfarande samma problem där som det har varit från första början.

    SvaraRadera
  5. Ben Schroeder!
    www.ben10schroeder.com
    www.locomotivework.com

    SvaraRadera
  6. E det klart snart ella?? Ser bra ut som fan... men lite fattigt med uppdateringar.. och det kan ju vara så att det är väldigt skatebart.. så ni har annat att trixa me...

    SvaraRadera
  7. underbar park!! åkte idag :D:D aldrig kört en goare

    SvaraRadera