måndag 8 juni 2009

Måndag den 8/6

Efter allt som studenten och arbete heter så kommer här ett inlägg från Falkenbergs skatepark.
Förra veckan så kom äntligen fisken på plats. Den står där nu som ett monument över Falkenberg och jag hörde någon säga att det ser ut som ett litet torg där den är placerad.
Poolcopingen har fått sina skarvar fixade och det ser riktigt bra ut.
Idag måndag så händer det en hel del små saker. Bland annat så har byggplatsen fått förstärkning av tre stycken grabbar som skall bygga park. Samt personal som har börjat sätta de röda stenarna i chinabanken på plats. Detta kommer bli grymt. Poolen håller också så smått på att ta form. Men bara i form utav utgrävningar ännu. En liten plan yta håller just nu på att gjutas ovanför eurogapet.
Men den största händelsen förra veckan förutom fisken är att en spine som gjutits, granne med The mini pig monster. Och det är svårt att förklara men spinen innehåller en hoppramp så man kan köra upp till grisarna på toppen av mini monstret. Detta känns som ett svår skejtat spot i parken men vissa kommer nog älska det.
Det var nog allt för denna gången. Men jag återkommer, och då främst med bilder på de olika delarna som jag berättat om i detta inlägg.
//Kalle

5 kommentarer:

  1. Ja tack, lägg gärna till bilder för att stilla vår abstinens ;-)

    SvaraRadera
  2. "Skatepark" antar det går bra att cykla BMX också?;)

    SvaraRadera
  3. Det är en skatepark. Pivotech designar skateparker inget annat. Och Ben Schroeder är en skatare och inget annat, basta.

    Köp en skateboard i stället.

    SvaraRadera
  4. Anonym sa: "Skatepark" antar det går bra att cykla BMX också?;)

    Svar: Tyvärr så kommer det inte vara OK att cykla i parken. Som det ser ut just nu i allafall.

    SvaraRadera
  5. fan vad grymt, uppdatera mera!
    ben schroeder är grym! vore kul med en intervju ;)

    SvaraRadera