måndag 1 juni 2009

Måndag den 1/6






Den här veckan har Ben lovat att det kommer hända en hel del på byggplatsen. Och som ni kan se så jobbar vissa så att det ryker. I slutet av förra veckan missade jag lite när de började om på chinabanken. Röd betong nertill och plattor i böjen. Även eurogapet fick en liten färgklick med den röda betongen.
Vad som planeras hända i veckan är att poolcopingen skall sättas på plats uppe på quarterpipen med extension. Samt att platån på denna ramp skall gjutas. Bygget runt quarterpipen fortsätter, som ni ser så har de gjutit en del redan på morgonen idag. Och den här delen kommer bli riktigt kul att åka på. På andra sidan av detta "dike" har poolen fått sin första tendens till böj.
Chinabanken skall få sina plattor och toppen på denna skall också gjutas. Som ni ser så har de börjat lägga ut plattor för att se hur det kan tänkas se ut. Mellan chinabanken och flatcurben skall det gjutas en stor plan yta. Och lika så ovanför eurogapet. Och vem vet pyramiden med monumentet på toppen kan nog också få sig en skvätt av den grå massan. Och nu har jag ju fått rätt svar. Det är en lax som skall pryda toppen. Bilder på hela fisken kommer när den är på plats.

Nu så återstår det att se hur mycket som kommer göras i veckan och kanske kommer det fler överraskningar. På Torsdag är det återigen byggmöte. Vad som skall diskuteras på detta möte har jag inte klart för mig ännu. Troligtvis kommer det handla en del om när allt skall stå färdigt. Vilket ingen vet än så länge. Men i början av Juli så är det planerat att man skall kunna åka. Jag hoppas att detta kan hållas. Den som lever får se.
//Kalle

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar